2016 kommer att bli fantastiskt

Hej och förlåt för att det varit så tyst den senaste veckan. Bjuder på lite bilder från vår nyårsafton som vi spenderade med bästa sällskapet i Öre. Patrik fyllde ju i vanlig ordning år så på morgonen firades han av mig och John med tårta och paket. Han fick kläder av mig och kalsonger med looney tones på av John så nu matchar killarna. 

Vid 15 var vi Öre och till förrätt åt vi nåt jag aldrig kommer ihåg namnet på men det var massa räkor, avokado, mango och chilimarinad. Till varmrätt åt vi hasselbackspotatis, innanlår och champinjonsås och till efterrätt en jättegod tårta. Barna lekte jättebra och hann se lite fyrverkerier vid åtta tiden. Tur att jag inte väckte John vid tolvslaget för då såg vi inga raketer alls men vi vuxna gick ut och skålade in det nya året och tände lite tomtebloss istället, lite festligt ska det ju vara, hehe! 

Vi har ett väldigt spännande år framför oss och jag måste nästan nypa mig i armen för att förstå att allt är på riktigt och hur nära det är nu. Igår gjordes det sista med huset klart så nu kan vi gå in och sätta igång med allt som har med renovering och flytt att göra. Och om ganska precis en månad är det tänkt att lillebror ska komma till oss. Iiiih så overkligt!! Vi är så nyfikna på den lilla.. och spända, och förväntningsfulla och glada! Tänk att John snart har ett litet syskon och att jag och Patrik snart kan titulera oss som tvåbarnsföräldrar. Ofattbart! 
| |
Upp