titthålsoperation och flytt

Igår gjorde Jana ett par lite kortare babyvänliga naglar på mig. Har alltid älskat fransk manikyr, det ser så fräscht ut. Mina fingrar börjar bli lite svullna nu men än är det inga problem att ha på förlovningsringen. Mest vätska tycker jag att jag fått i vaderna och näsan(!) som plötsligt ser ovanligt stor och röd ut, hehe..
 
Idag har Patrik suttit i bilen i princip hela dagen. Han for vid 09.00 imorse och var inte tillbaka förrän vid 18.00. Han tog min bil eftersom den är mycket pålitligare än kian när man ska iväg på långfärd, och i luleå var det -27 grader kallt idag så han ville inte gärna bli ståendes efter vägen. Ortopeden hittade felet och hon ska titthålsopereras i mars och efter det följer rehabilitering. Önskar jag kunde förklara bättre vad som är fel men jag har inte riktigt förstått själv så Patrik måste förklara igen så jag inte säger fel. Eländigt är det i varje fall.
 
Imorgon kommer Patriks pappa hit och ska stanna i tio dagar för att hjälpa till att riva på nedervåningen. Han hade tänkt bo i huset så han hinner sova där ett par nätter innan vi flyttar in. Tanken är att vi ska flytta lördag och söndag så nu i veckan ska jag packa, packa och packa. Nästa vecka jobbar jag även mina sista pass och sen ska jag bara försöka "boa" in oss i vårat nya hus och försöka göra det så fint som möjligt innan bebbe kommer.  Nä, nu ska jag sova. Godnatt kära vänner! 
Våran vardag | |
Upp