John - 4 år!

Den 8 juli fyllde våran stora älskling 4 år! Som han väntat, tjatat och planerat inför denna dag och äntligen var den här.

Han visste att han skulle bli väckt med tårta och paket på morgonen så jag såg hur han låtsassov när jag tassade förbi hans säng och jag kunde nästan höra från köket hur han spetsade öronen för att försöka höra vad jag höll på med. 

Han ÄLSKAR avengers. Och för er som inte vet vad det är så är det superhjältar som Hulken, Ironman, Captain america och thor. Så han fick en hel del dräkter han kan ta på sig och actionfigurer. När han öppnade Saras paket som innehöll en hulkenmask och muskler så sa han 
-Åh  tack Sara. Hur kunde du veta att jag önskat mig det här? Jag börjar nästan grina för att jag blev så glad. 
Lillgubben ❤

Kalaset började klockan tolv och hela eftermiddagen hade vi familj och vänner på besök. När det var dags för våran present fick han gå ut på gården och ute stod det något med en presenning över och vi sa åt honom att dra bort presenningen för att se vad som fanns där under.  Han höll på tappa hakan när han fick syn på vad det var -  en fyrhjuling! 

På kvällen beställde vi hem familjepizza och de sista gästerna åkte hem vid 21 och efter det somnade han på direkten efter en helt fantastisk dag. Tack till alla som kom och alla fina paket han fick. ❤ 

| |
Upp