HEJ

Här har ni en färsk bild på två av husets duktiga byggherrar. John kan pyssla på i flera timmar där nere med olika små projekt. Storkillen våran, som fyller 4(!!!) om tre veckor. Hans födelsedagspresent står redo under en presenning i ladugården. Måste filma hans reaktion på födelsedagsmorgonen, jag tror han kommer tappa hakan.. Hehe! 


Bygget pågår för fullt som ni säkert förstår. Snart är det färdig"byggt" och det är dags för att sätta igång med måla innertaken och spackla väggarna. Jag har börjat klura på tapeter och har hittat ganska många fina så nu gäller det bara att bestämma sig. Jag vill ha gammaldagsa klassiska tapeter och det finns det ett stort utbud av så det är bra. Ljust och lantligt tycker jag om. Klurigare är det däremot att välja kakel till badrummet, det finns ju huuuuuuuur mycket som helst att välja på. Men badrummet gör vi färdigt allra sist så jag har lite betänketid. Jag lovar på heder och samvete att visa bilder på hur det ser ut i veckan! 

Philip var på sin 4-månaders kontroll i torsdags och han vägde 7950 gram och var 66 cm lång. En redig liten kille. Han har fått börja smaka på lite mat och det är han hemskt förtjust i. Igår blandade Patrik ihop hallon och banan och det blev en riktig hit. Majs och sötpotatis var också populärt! Han är världens nyfiknaste barn som ska se ALLT och sålänge han får vara med så är han nöjd. Sålänge jag är i närheten så är han världens gladaste för han är en riktig liten mammagris. Det skojigaste han vet är John för han skiner upp som en sol när John leker med honom. Och att titta på sig själv i spegeln är också himla kul. Han lärde sig stt vända sig från rygg till mage för några veckor sen så det gör han hela tiden nu och så blir irriterad för han har inte kommit på hur man vänder sig tillbaka. Lillgosevännen. 

Väntar spänt på att min höggravida vän ska föda barn vilken dag som helst. Jag hade gissat på att en pojke skulle komma ut den 18/6 och att han skulle väga 3940 och vara 52 lång men datumet har ju redan passerat. Nåja, försöker peppa Mia med att så här nära har det aldrig varit, haha 😁 

Dags att sova. Jag återkommer inom kort! Sovgott! 
| |
#1 - - Linnea Starälv:

❤❤❤

Upp