Avionpremiär för mig

Igår for vi till den nya shoppinggallerian Avion. Wow säger jag bara.. Det var hur stort som helst! Där skulle man kunna bränna mycket pengar om man hade haft några. Jag köpte bara lite vardagströjor till mig själv och lite extra bodys till lilleman på h&m. 
 
Ni hörde väl att Kanye West var på Ikea i Älmhult för ett tag sen? Jag satt mitt emot en kändis jag också när jag var där igår. Jan Bylund... kanske inte riktigt lika coolt. Jag kunde inte ens komma på vad han hette eller vart jag kände igen honom ifrån förrän mamma påminde mig om att han varit med i bingolotto, haha...
 
Nä nu ska jag ta och fara och hämta hem min stora skrutt som är på gympa på FC. Och så ska jag fara förbi mamma med lite tvätt. Hennes tvättmaskin får jobba hårt nu när jag inte längre kan tvätta här. Det kanske jag inte ens berättat? Det funkade fint att tvätta tills en morgon då jag gick ut i ladugården och såg att det var en baotastor vattenpöl på golvet, det är alltså stopp någonstans långt ner i marken. KUL.
 
 
 
Våran vardag | avion | |
#1 - - P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson:

Vilken SÖT bild :-D

Roligt med lite shopping!
Men mindre roligt med stopp i avloppet. En familjemedlem var med om det veckan innan jul... stopp vilket resulterade i vattenskada och efterföljande renovering av hela lägenheten.

Hoppas det löser sig snabbt.

Och hoppas ni får en trevlig påskhelg!

Upp