effektiv arbetshelg

Såhär såg det ut hemma hos oss fredag, lördag och söndag. Kent skottade grus, Patrik la avlopp, pappa drog el och Tomas jobbade på med isoleringen. Jag försöker komma ihåg att ta kort för att sen kunna göra en fotobok av arbetets gång. Allt från hur huset såg ut innan vi började riva tills att det är färdigt. Kommer vara så kul att bläddra i sen och titta tillbaka på vilket jobb som ligger bakom det här projektet. Det är som att bygga ett nytt hus fast stommen och de bärande väggarna är kvar. När vi rev så såg vi att det fanns mycket fina timmerväggar som vi kommer rusta upp och ha kvar synligt inne. På nedervåningen kommer det att vara ett stort kök, en tvättstuga, ett badrum, en stor hall, ett lekrum till pojkarna och så ett väldigt stort vardagsrum.
 
Övervåningen som vi bor på är ungefär 100 kvadrat och den består av ett  stort vardagsrum, en liten toalett med badkar, en rymlig hall med en stor garderob som man kan gå in i, ett stort sovrum, ett kök och en pigkammare där Kent sover och John har sina leksaker. Här uppe kommer vi att ta bort köket, fräscha till toaletten och göra fina sovrum av resten. Men det är ett senare projekt. Vi kommer nog vara så less på att renoverna när nedervåningen är färdig så det kommer vi nog inte känna någon stress med i första taget. Sovrum har vi ju hur som helst, 
John vill mer än gärna hjälpa till och det brukar oftast finnas något han kan hjälpa till med så att han får känna sig delaktig. På med arbetsbyxorna och hjälmen och sen är han redo.
 
 
Västerbottensgård/Husrenovering, Våran vardag | husrenovering, renovera, renovering, västerbottensgård, västomån | |
#1 - - Patrik :

Va duktig jag är😊

Upp