En hälsning från den snoriga familjen

Igår blev Philip 4 veckor. Tiden bara susar förbi. Han är fortfarande en väldigt nöjd liten kille. Jag har upptäckt att han blir gasig i magen om jag dricker för mycket kaffe, så på eftermiddagarna och kvällarna skippar jag kaffet helt och hållet. 

John blev jätteförkyld förra veckan så han har varit riktigt risig med både snorig näsa och slemhosta. En långdragen förkylning som inte riktigt verkar vilja ge med sig. Stackarn har alltid haft känsliga kräkreflexer så när han blir för slemmig så kräks han. Idag har jag också blivit förkyld så jag hoppas innerligt att Philip ska slippa bli smittad.  

I veckan har vi varit på BVC där lilleman vägdes och mättes, 4600 gram och 55,9 cm lång så han växer bra. I tisdags hade vi besök av Lina och flickorna. I onsdags åkte vi så tidigt som klockan 05 från Vindeln mot Luleå för att Bonnie skulle opereras. Men veterinären kikade in i benet och konstaterade att ett finare ben får man leta efter, det finns alltså inget fel på henne trots att hon haltar ibland. Så alla veterinärbesök, olika röntgenbilder och specialistbesök och nu skulle hon opereras och det finns inget som är fel? Hel märkligt.. Glada är vi i varje fall att hon är frisk och att hon slipper den långa rehabiliteringen som hon skulle varit tvungen att ha efter operationen. 

Kent kom i måndags och har jobbat på all sin vakna tid därnere. Ska visa er bilder så ni blir lite uppdaterade om arbetets gång. Det går framåt! På söndag ska jag och Patrik på Ikea för att träffa en köksspecialist så vi kan skissa fram lite idéer på ett bra kök. Hur lägligt kom inte Ikea till Umeå föresten? Helt suveränt! 


| |
Upp