Philips dop den 14/5-16

 
Bilderna har duktiga Pernilla Andersson i Vindeln fotat. 
 
Lördagen den 14 maj hade vi dop för lilla Philip Ingemar Nygren i St Mikaels kapell här i Vindeln. Philip var så nöjd under hela ceremonin och John var jätte duktig och väldigt allvarlig eftersom han hade ett uppdrag att fullfölja och det syntes verkligen att han tog det på största allvar.  Det var så otroligt mysig stämning och Marie sjöng så vackert "Kärleksvisan" och "Älskade barn", och då var det inte många ögon som var torra. David höll ett fint tal och psalmerna vi sjöng var "Du vet väl om att du är värdefull", "Tryggare kan ingen vara" och "Lilla liv". Prästen var jättebra och kunde fint knyta ihop texten på sångerna till dopets betydelse. Det vart verkligen så lyckat alltihop. Efteråt hade vi fika på församlingsgården där vi bjöd på smörgåstårta och gofika. Tusen tack till alla som kom och firade Philips dag tillsammans med oss. En oförglömlig dag.  ❤
 
 
 
Våran vardag | | Kommentera |

John <3

John ville ha vindruvor till frukost igår och jag sa åt honom att han var tvungen att äta en macka först. När han ätit halva frågade han om han var färdig och jag sa åt honom att äta två tuggor till. Han tar en tugga och Kent säger 
- Den där var så liten så det räknas bara som en halv. John svarar då
- Äsch, du ser inte så bra för du har inte dina glasögon på! 

Och när Astrid kom förbi och lämnade dopklänningen så förklarade han att den där var minsann alldeles för lång för lille Philip. 

Och många allergier har han fått också. Gör jag spaghetti och köttfärssås så kan han bara äta spaghettin för han är ju lite allergisk mot köttfärssås. Och äter han ägg så äter han bara vitan för gulan tål han ju inte heller. Han hittar nya allergier vid varje måltid. Förutom när vi äter pannkaka, blodpudding eller köttbullar såklart!


| | Kommentera |

3 månader

Va? Driver du? Den var bra, hahahahahahaha.
Så ser det ut som att han säger eller vad tycker ni? Killen som hunnit bli hela 3 månader. På lördag vankas det dop och jag har ganska så mycket att baka i veckan för vi blir närmare 70 personer. Jag älskar kalas och har man anledning att ha kalas så ska man göra det ordentligt tycker jag. Patrik är min raka motsats när det kommer till sånt men vid sånna här tillfällen får han lov att stå ut, hehe.. Han behöver ju faktiskt inte göra så mycket mer än att se glad ut.

Philip fick sin första vaccination i tisdags. Det gick jättebra än om det gör ont i mammahjärtat att se dom bli stuckna. Han har passerat 7 kg och är 63 lång. Inte undra på att kläderna sitter tight. Måste rota fram 68 illa kvickt innan han vuxit ur dom också. Han fick ingen feber efter vaccinationen men var däremot ledsen på kvällen och hade väldigt svårt att komma till ro. 

Kom på att jag hade massor att berätta men jag ska göra det från datorn istället och visa er bilder från renoveringen. Det kommer inom kort. 
Vi har haft riktig sommarvärme de senaste dagarna. Åh vad härligt det varit. Vi har hoppat studsmatta, spelat fotboll, krattat och premiärätit glass med hjortronsylt på baksidan. Och så har jag gått broarna runt 4 gånger. Halleluja! Sovgott! 
| | Kommentera |
Upp