3 månader

Va? Driver du? Den var bra, hahahahahahaha.
Så ser det ut som att han säger eller vad tycker ni? Killen som hunnit bli hela 3 månader. På lördag vankas det dop och jag har ganska så mycket att baka i veckan för vi blir närmare 70 personer. Jag älskar kalas och har man anledning att ha kalas så ska man göra det ordentligt tycker jag. Patrik är min raka motsats när det kommer till sånt men vid sånna här tillfällen får han lov att stå ut, hehe.. Han behöver ju faktiskt inte göra så mycket mer än att se glad ut.

Philip fick sin första vaccination i tisdags. Det gick jättebra än om det gör ont i mammahjärtat att se dom bli stuckna. Han har passerat 7 kg och är 63 lång. Inte undra på att kläderna sitter tight. Måste rota fram 68 illa kvickt innan han vuxit ur dom också. Han fick ingen feber efter vaccinationen men var däremot ledsen på kvällen och hade väldigt svårt att komma till ro. 

Kom på att jag hade massor att berätta men jag ska göra det från datorn istället och visa er bilder från renoveringen. Det kommer inom kort. 
Vi har haft riktig sommarvärme de senaste dagarna. Åh vad härligt det varit. Vi har hoppat studsmatta, spelat fotboll, krattat och premiärätit glass med hjortronsylt på baksidan. Och så har jag gått broarna runt 4 gånger. Halleluja! Sovgott! 
| |
Upp