badrumsfix och garagebygge

På byggfronten hemma har vi jobbat på mycket med badrummet på nedervåningen och för ungefär två veckor sen kunde vi äntligen börja använda det! Om ni bara visste hur skönt det är att slippa springa upp för trappen med bägge barnen för varje toabesök och alla  tandborstningar. Nu fattas det bara att hänga upp lite krokar, köpa en fin matta och en stor blomma och sen är det helt klart. 
 
Dessutom är det full huggning ute i ladugården som håller på att förvandlas till ett garage. Inte hela ladugården såklart men det kommer att bli ett riktigt stort garage. :)

Jennelie och Jörgen

Den 29/7 var det Jennelie och Jörgens tur att säga ja till varandra. Jag älskar bröllop, det är så vackert och jag har så svårt att hålla tillbaka tårarna när bröllopsmarschen börjar spelas och brudparet kommer in. Bröllopet var i granö kyrka och festen var sedan i en loge som de hade inrett så himla fint. Det var verkligen magiskt att gå in där och det var Mattias och Denise som var kvällens värdar. De hade hyrt in ett liveband som spelade på natten och det var en riktigt trevlig bröllopsfest. Tack för att vi fick vara med och dela denna stora dag med er. 
Våran vardag | | Kommentera |

Mickelbogården

För några veckor sen var vi på Mickelbogården tillsammans med Marie och barna. Ett himla mysigt ställe med massor med djur bland annat lamor, alpackor, åsnor och strutsar. Man fick klappa många av djuren och hjälpa till att mata dom. Kan varmt rekommendera det stället. Efter att vi varit där for vi till glassbonden. Tyvärr var vädret inte det bästa längre och alla sittplatser var reserverade och eftersom vi fick vänta 40 minuter på glassen så hann busslasten med pensionärerna komma så vi vart utan sittplats. Vi fick kasta i oss glassen medans vi huttrade i regnet så det besöket vart inte helt lyckat! Men glassen var god i varje fall! Vi avslutade dagen med tacos hemma hos oss till middag. 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp