21 mars

När Philip är tillräckligt trött finns det ingenting som kan hålla honom vaken. Det har hänt ett par gånger att vi ätit middag och helt plötsligt somnar han mitt i maten. På fredagen kom Emy och barna förbi. Det brukar bli att vi är med varandra åtminstone en gång i veckan. Är så glad att vi blivit så bra kompisar. ❤
På söndagen åkte vi till Perssons stuga vid Ramsjön. Det var så fint väder! Vi grillade korv och åkte skidor. John har verkligen SÅ kul med sina kusiner. Philip också för den delen 😄
Igår var vi och hälsade på Mia och Ludwig i Kussjön och så blev vi bjudna på lunch. Ludwig har blivit så stor. ❤ Philip tycker morfars skägg kittlas och tycker det är jätte roligt att gnugga näsan på det, haha!
Våran vardag | | 2 kommentarer |

14 mars

Som ni kanske märkt har det inte gått att gå in på bloggen på ett tag och detta har berott på att jag var tvungen att förnya min domän eftersom avtalet hade gått ut. Men nu är det ordnat ett år till framåt. 


I fredags åkte jag och sju tjejer till Sundsvall. Anledningen till varför vi for var att två av dem gifter sig i sommar så vi skulle hjälpa dom att hitta deras bröllopsklänningar. Vi sig på hotell, åt god mat på en restaurang/klubb som hette estreet. Senare på kvällen kom det ett bra liveband och vi dansade och några sjöng karaoke och vi hade jättekul. Det var jag, Sara, Hanna, Ida, Malin, Mia och Jennelie som åkte och så mötte vi såklart upp Julia i Sundsvall. Vi hann förbi hemma hos henne också så vi fick se hur hon bodde och träffa lilla Chanel. På lördagkväll när jag kom hem hade Patrik förberett så vi kunde grilla och sen tittade vi på finalen av Melodifestivalen. 

På söndagen för vi och mötte upp Tim och Isak vid backen för att åka bob och lite skoter. Jättehärlig eftermiddag! Våran vardag | | Kommentera |

Härlig helg

I fredags hade vi Emy, Jocke och barna på middag här. Det var äntligen dags för karlarna att träffas och det var jättetrevligt. Vi åt köttgryta och klyftpotatis och Emy hade gjort en jättegod frozen cheesecake till efterätt. 


I lördags var Sara och Albin här och vi åt varma mackor ute och åkte bob. Senare på eftermiddagen åkte vi in till stan och när vi kom hem grillade vi till middag och såg på Mello. Loreen åkte ut?! Hur är det möjligt?! 

På söndag kom Ulrica och Tomas. Vi grillade korv och John åkte skidor. Ulrica hade dessutom tagit med hemmabakta semlor och så drack vi kaffe ute. Det var strååålande väder. Åh vad jag älskar att vi bor så här. Det är helt underbart! 

Våran vardag | | Kommentera |
Upp