14 mars

Som ni kanske märkt har det inte gått att gå in på bloggen på ett tag och detta har berott på att jag var tvungen att förnya min domän eftersom avtalet hade gått ut. Men nu är det ordnat ett år till framåt. 


I fredags åkte jag och sju tjejer till Sundsvall. Anledningen till varför vi for var att två av dem gifter sig i sommar så vi skulle hjälpa dom att hitta deras bröllopsklänningar. Vi sig på hotell, åt god mat på en restaurang/klubb som hette estreet. Senare på kvällen kom det ett bra liveband och vi dansade och några sjöng karaoke och vi hade jättekul. Det var jag, Sara, Hanna, Ida, Malin, Mia och Jennelie som åkte och så mötte vi såklart upp Julia i Sundsvall. Vi hann förbi hemma hos henne också så vi fick se hur hon bodde och träffa lilla Chanel. På lördagkväll när jag kom hem hade Patrik förberett så vi kunde grilla och sen tittade vi på finalen av Melodifestivalen. 

På söndagen för vi och mötte upp Tim och Isak vid backen för att åka bob och lite skoter. Jättehärlig eftermiddag! Våran vardag | |
Upp