Förlåt!

Hej och förlåt för den obefintliga uppdateringen. Ibland går det bara så trögt att gå in och skriva några rader. Jag tror att det beror på att jag lovat er renoveringsbilder och att jag gjort det till ett SÅ stort projekt bara för att jag vill visa bilder i kronologisk ordning med datum och kunna beskriva händelseförloppet utförligt. Måste då sitta vid den stationära datorn och det är ett megajobb att leta reda på allt och försöka komma ihåg. Så nu har jag bestämt mig för att bara lägga upp före och efter bilder, då går det så mycket lättare..  Igår var det mors dag. Titta vilket fint halsband jag fick av pojkarna. Dessutom hade John gjort en jättefin tavla till mig. Älskade barn ❤
Alltså ser ni hur stor min lilla pojke blivit? Han ser ju nästan ut som en tonåring på den här bilden. Om lite mer än en månad blir han 5 år!
Philip har fått upp ögonen för Johns fyrhjuling. Han försöker alltid få upp dörren till ladugården för att kunna gå in dit och klättra upp på den och så säger han brum brum, det låter så sött!
Våran vardag | | Kommentera |

Valborg

Henke, Lina och flickorna kom till oss och firade valborg i år. Vi grillade till middag och sen for vi först och tittade på majbrasan uppe på byn. När vi kom hem åt vi världens godaste efterrätt, det är ungefär som en snickers glasstårta. Inspirationen till den kommer från Jana som nästan alltid brukar göra den på kalas. Sen for de andra på majbrasan som vi har här nere på västomån medan jag stannade hemma eftersom Philip låg och sov.När de andra kom tillbaka så gick jag dit en snabbis för att säga hej bara. Majbrasan vi har här hos oss är så mysig Helt lagom mycket folk, och så år det allsång och så får man grilla korv. När alla barnen somnat satt vi uppe och spelade sällskapsspel i vanlig ordning. Efter frukosten morgonen därpå gick vi ut allihopa och hjälptes åt att sätta upp studsmattan till Johns stora förtjusning, han har tjatat läääänge så nu får han hoppa hur mycket han vill framöver! 

Våran vardag | | 2 kommentarer |
Upp